Sujuu kuin leikiten

Jokainen vanhempi tietää, että ostoksien teon hauskuus loppuu siihen, kun perheen pienin kyllästyy. Kaaressa lapsillakin on niin hauskaa, että kotiin ei ole kiire kenelläkään. Kiertely kauppakeskuksessa on perheen yhteistä, iloista aikaa, ja hankinnat tulee tehtyä kätevästi samalla kertaa.  

2. kerroksessa sijaitsevassa viihtyisässä lastenhoitohuoneessa on mikro lastenruokien lämmitykseen, hoitopöytiä, telkkari tulvillaan lastenohjelmia sekä paljon puuhailtavaa. Lastenhoitohuoneessa soi myös lasten oma musiikkikanava. Huoneeseen mahtuu telmimään 12 lasta kerrallaan. Lasten mittojen mukaan rakennettu WC löytyy lastenhoitohuoneen läheltä.

Lastenhoitohuoneessa on maksuton lapsiparkki 3-7-vuotiaille joka lauantai klo 10-16 (joululauantaisin klo 10-18). Lapsen voi jättää leikkimään tunnin ajaksi. Lapsiparkin hoidosta vastaa KidsFactory. 

Yksi lasten suosituimmista paikoista on yhdeksän ravintolan muodostama Kylä. Sen vuodenaikojen mukaan vaihtuva valaistus, muksujen mielimaut hampurilaisista lihapulliin ja burritoihin viihdyttävät kaiken ikäisiä tenavia – puhumattakaan Kylän keskeltä löytyvästä leikkitilasta.

Lastenvaatteita ja -tarvikkeita sekä leluja myyvät liikkeet ovat sijoitettu lähelle toisiaan kauppakeskuksen 1. kerrokseen, lähelle läntistä sisäänkäyntiä. Myös Prismasta löytyy mittava valikoima lapsille suunnattuja tuotteita ja hauska karuselli.

Ostoksille huristelu sujuu vähän jännittävämmin, kun saa hurjastella autokärryssä. Niiden lisäksi Prisman ostoskärryvalikoimasta löytyy käteviä vauvakärryjä aivan pienille.

Lasten leikkitilan aukioloajat

MA - PE 9.30 - 19.30
LA 9.30 - 17.30
SU 11.30 - 17.30

Lastenhoitohuoneessa on maksuton lapsiparkki 3-7-vuotiaille joka lauantai klo 10-16. Joululauantaisin klo 10-18 ja ma 19.12 - pe 23.12. klo 15-19.