Mainostajat ja media

Promootiot ja kausipaikka

Tutkimusten mukaan noin 80 % ostopäätöksistä tehdään vasta paikan päällä. Promootiot, maistatukset ja tapahtumat rohkaisevatkin tehokkaasti heräteostoksiin, aktivoivat ja innostavat sekä tarjoavat erinomaisen keinon kasvattaa tuotteen tai brändin huomioarvoa.

Kauppakeskus Kaari tarjoaa promootiollesi parhaan paikan suurien asiakasvirtojen varrella. Promootiopaikat sijaitsevat vilkkaalla tapahtuma-aukiolla keskellä kauppakeskusta ja kausipaikat käytäväalueella asiakasliikenteen solmukohdassa.

Tapahtuma-aukio on vuokrattavissa kokonaan ja alue on tarkoitettu ainoastaan promootiokäyttöön. Kausimyyntipaikka löytyy asiakasliikenteen keskeltä.
 

Paikka

Koko

   Hinta / pv
   ma-to

   Hinta / pv
   pe-su

Tapahtuma-aukio

4 x 10 m

   700 €

   1200 €

Kausipaikka

2 x 4 m

   300 €

   500 €

(Hintoihin lisätään
alv 24 %)

Ota yhteyttä, kysy ja varaa!


Kauppakeskus Kaari
Puh:  010 501 7600
(0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)
info(at)kauppakeskuskaari.fi

Otathan yhteyttä mielellään sähköpostitse ja kirjoita lyhyt kuvaus toiminnastanne.
 

Digitaaliset ratkaisut

Clear Channel.
Ota yhteyttä: myynti@clearchannel.fi tai puh: 020 7312 010.

Galleria

Kauppakeskus Kaaren kuvat on tarkoitettu medioiden sekä yhteistyökumppaneittemme viestinnälliseen käyttöön. Kuvien käyttö edellyttää lähteen mainitsemista (Muodossa "Kuva: Kauppakeskus Kaari"). Kuvat ovat median ja yhteistyökumppaneittemme käytössä maksutta, eikä kuvapankin käyttö vaadi rekisteröitymistä. Kuvien muusta käytöstä on sovittava etukäteen. Markkinointikäyttöön tarvittavia kuvia voi tiedustella  info (@)kauppakeskuskaari.fi.  

Kuvien julkaisussa noudatamme kansainvälisiä markkinoinnin itsesäätelyohjeita. Mikäli jokin kuva on erheellisesti julkaistu, pyydämme olemaan yhteydessä osoitteeseen info (@)kauppakeskuskaari.fi

Osa kuvapankin kuvista on nettisivuille optimoituja, painotasoista kuvaa voi tarvittaessa kysyä info (@)kauppakeskuskaari.fi

Kaikki kuvat sijatsevat Galleriassa

Katso kuvia Kauppakeskus Kaaren tapahtumista >>