#ParempiKaari

Tervetuloa Kaaren kehitysprojektin sivustolle! Kerromme täällä ajankohtaisista asioista projektiin liittyen.

Tiedote 11.1.2017

Kaaren kehitysprojekti on käynnistynyt!

Kaaren viihtyisyyteen ja kerrosten välisen liikkumisen parantamiseen tähtäävä kehitysprojekti on alkanut. Tavoitteenamme on luoda viihtyisämpi, asiakkaita entistä paremmin palveleva kauppakeskus, jossa kaikki liikkeet ja palvelut ovat paremmin löydettävissä.

Kehitysprojektin aikana ensimmäisessä kerroksessa Prisman ja muun keskuksen välillä olevia seiniä puretaan ja kulkuaukkoja levennetään. Toisen kerroksen keskialueen liiketilat poistetaan ja osa liikkeistä tulee muuttamaan kokoaan ja sijaintiaan projektin myötä – neuvottelut ovat käynnissä myös muutaman kokonaan uuden liikkeen kanssa!

Kauppakeskus on auki ja palvelee koko kehitysprojektin ajan normaalisti.

Kulkua kauppakeskuksen toiseen kerrokseen helpotamme kaksilla uusilla keskikäytävälle asennettavilla liukuportailla. Myös Kaaren viihtyisyyteen halutaan panostaa mm. tuomalla kauppakäytäville pehmentäviä elementtejä.

Seuraavien viikkojen aikana puretaan toisessa kerroksessa sijaitsevat keskialueen tyhjät liiketilat (ent. BabyStyle ja Martin’s) ja tätä varten 1. kerroksen käytävälle pystytetään suojaseinät.

Uusia liukuportaita varten parkkihallin katon tukirakenteita vahvistetaan ja töiden ajan toisen sisäänkäyntiaulan Laulukujan/pohjoisen puoleinen ovi on suljettu. Tässä aulassa toimivat Kaivokukka, SOL-pesula, Megasuutari ja Paikka. Kulku kauppakeskukseen on hallin toiselta puolelta sekä viereisestä aulasta, jonka molemmat ovet ovat käytössä normaalisti.

Parkkihallin ajoväylät muuttuvat väliaikaisesti ja osa sisäänkäyntien läheisyydessä olevista pysäköintipaikoista ovat pois käytöstä. Muuttuneista järjestelyistä viestitään parkkihallin opasteilla.

Kehitysprojektin odotetaan valmistuvan kokonaisuudessaan kevään 2017 aikana. Muutostöiden aikana liikkeet ovat avoinna normaalisti.

Twiittaa meille ajatuksesi tunnuksella #ParempiKaari tai tykkää meistä myös Facebookissa.
Päivitämme uutisia myös sosiaalisen median kanavissa.

Facebook.com/kauppakeskuskaari
https://twitter.com/kaari_fi