Kevään aikana olemme remontoineet ja rakentaneet Kaaresta sinulle sopivampaa ostospaikkaa. Olemme avartaneet tiloja ja helpottaneet kulkua toiseen kerrokseen uusilla liukuportailla. Liike- ja palveluvalikoimamme on täydentynyt uusilla yrityksillä ja nyt voimme palvella sinua entistä paremmin ja monipuolisemmin.

Kesällä viimeistelemme vielä uusia alakattoja ja asennamme seiniin vaaleat puupanelit vanhojen, tummasävyisten laattojen tilalle. Lisäämme viihtyisyyttä myös upeilla viherseinillä, joita tulee kauppakeskukseemme kaiken kaikkiaan kolme: suurin niistä rakentuu uusien liukuportaiden viereen, Kantelettarentien pääsisäänkäynnin läheisyyteen.

 

Jatkossa voit viettää aikaa tai levähtää ostostenteon välissä uusissa lounge-tiloissamme, jotka rakennamme ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen. Istuinryhmiin on integroitu kännykän latauspisteet.

Olemme saaneet asiakkailtamme hyviä ideoita toisen kerroksen lasten leikki- ja hoitohuoneen uudistamiseksi ja toivomme pääsevämme remontoimaan tiloja pian. Tarkoituksenamme on myös parantaa pysäköintihallimme liikennejärjestelyjä entistä paremmiksi. Lisäksi Laulukujalta ajettavaan kattoparkkiin suunnittelemme erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja tilan elävöittämiseksi; hyvää parkkitilaa sieltä tulee kuitenkin löytymään jatkossakin.

Kehitysprojektimme lähenee loppuaan, mutta Kaaren kehittäminen paremmin palvelevammaksi kauppakeskukseksi on jatkuvaa työtä. Haluamme kuunnella herkällä korvalla toiveitasi Kaarta koskien. Jos sinulla on palautetta, idea tai ehdotus, jonka haluat jakaa kanssamme, ota yhteyttä: info@kauppakeskuskaari.fi. Tehdään yhdessä #ParempiKaari!

 

Havainnekuva Kaaren 1. kerrosHavainnekuva Kaaren 1. kerroksesta.  

 

Havainnekuva Kaaren 2. kerros

Havainnekuva Kaaren 2. kerroksesta.