Kaaren kehitysprojekti on käynnistynyt!

Kevään aikana rakennamme uusia syitä shoppailla remontoimalla Kaaresta sinulle sopivamman ostospaikan. Uskomme, että tulet viihtymään kauppakeskuksessa entistäparemmin, kun avarramme tiloja ja helpotamme kulkua toiseen kerrokseen uusin liukuportain.

Rakennustöiden aikanakin on hyvä shoppailla. Kaari on nimittäin auki normaalisti ja liikkeemme palvelevat koko projektin ajan.

Havainnekuva Kaaren 1. kerros

Havainnekuva Kaaren 1. kerroksesta.  

Havainnekuva Kaaren 2. kerros

Havainnekuva Kaaren 2. kerroksesta.

Kehitysprojektin aikana ensimmäisessä kerroksessa Prisman ja muun keskuksen välillä olevia seiniä puretaan ja kulkuaukkoja levennetään. Toisen kerroksen keskialueen liiketilat poistetaan ja osa liikkeistä tulee muuttamaan kokoaan ja sijaintiaan projektin myötä – neuvottelut ovat käynnissä myös muutaman kokonaan uuden liikkeen kanssa!

Kulkua kauppakeskuksen toiseen kerrokseen helpotamme kaksilla uusilla keskikäytävälle asennettavilla liukuportailla. 2. kerroksessa kulkusillat suljetaan liukuporraslevennysten rakentamista varten. Kulku lastenhoitohuoneeseen ja viereisiin wc-tiloihin tapahtuu ensi viikosta alkaen hissien vierestä uutta käytävää pitkin. Myös Kaaren viihtyisyyteen halutaan panostaa mm. tuomalla kauppakäytäville pehmentäviä elementtejä ja avartamalla käytäviä purkamalla kierreportaat.

Uusia liukuportaita varten parkkihallin katon tukirakenteita vahvistetaan ja töiden ajan toisen sisäänkäyntiaulan Laulukujan/pohjoisen puoleinen ovi on suljettu. Tässä aulassa toimivat Kaivokukka, SOL-pesula, Megasuutari ja Paikka. Kulku kauppakeskukseen on hallin toiselta puolelta sekä viereisestä aulasta, jonka molemmat ovet ovat käytössä normaalisti.

Parkkihallin työmaakuva. Parkkihallista suljettu väliaikaisesti Kaivokukan aulan toinen sisäänkäynti. Toiselta puolelta pääsee normaalisti sisään.

Kaaren pihaparkissa sijaitsevassa telttakatoksessa muokataan uusia liukuportaita. Liukuportaiden muokkauksen jälkeen ne asennetaan Kaareen keskuskäytävälle etuovelta tultaessa Arnold's kahvilan viereen sekä itäiseltä sisäänkäynniltä tultaessa DNA:n myymälän viereen. Näin parannetaan helppoa kulkua Kaaren 2. kerrokseen.