TERVEHDYS KAARESTA!

Kaari on koko perheen viihtyisä ostospaikka Kehä I:n varrella Kannelmäessä.

Kaaren vaikutusalueella asuu 250 000 ihmistä (top 50 postinumerot) ja lähiympäristössä 110 000 henkilöä (top 30 postinumerot).

Kaaren asiakkaat arvostavat helppoa asiointia ja sitä, että Kaaresta saa kaiken mitä tarvitsee. Lähes 80 liikkeen joukkoon mahtuu päivittäistavarakauppoja, ketjuliikkeitä, erikoisliikkeitä ja ravintolamaailma Kaaren Kulma. Etätyötila Konttori ja lasten leikkihuoneet ovat kaikkien asiakkaiden käytössä. Mitäpä muuta sitä sujuvaan arkeen tarvitseekaan.

Kaaren kävijät ja myynnit ovat kehittyneet loistavasti viime vuosina. Vuosi 2023 oli Kaaressa kaikkien aikojen ennätysvuosi. Myynti kohosi historian korkeimmalle tasolle, joka oli 284,6 miljoonaa euroa, kävijämäärätkin kasvoivat ja ylsivät 7,26 miljoonaan. Olemme pystyneet luomaan menestyksekkäät puitteet yritystoiminnalle. Kaaren ankkuritoimijoita ovat Prisma, Sokos, Jysk, Gigantti, Tokmanni ja Alko.

Autamme mielellämme löytämään yrityksellesi parhaan mahdollisen liiketilaratkaisun kauppakeskuksestamme. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan liiketilan Kaaresta tai haluat tulla tutustumaan tiloihimme, ota yhteyttä täältä.  

Tervetuloa Kaareen!

 

Haluatko vuokrata liiketilaa Kaaresta?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

Tule mukaan menestymään Kaareen!

Autamme löytämään parhaan mahdollisen liiketilaratkaisun. 

Promootiopaikat Kaaressa

Ota yhteyttä ja kysy lisää: promootiot@clearchannel.fi