Black Friday on täällä taas!

 

Tsekkaa parhaat Black Friday tarjoukset verkossa maanantaina 25.11. ja saavu paikan päälle Kannelmäkeen perjantaina 29.11. katsomaan viime hetken tärpit. Kauppakeskus on täynnä hullua hulinaa, ja Black Friday -juontajamme Marianna Bruno on paikalla kirittämässä shoppailua sekä kertomassa liikkeidemme viime hetken tarjouksista, jotka kannattaa olla kuulemassa.

 

Tykkääthän myös Kaaren Facebook-sivusta? Näin saat tietää uusimmat tarjouspaljastukset ensimmäisenä. >> https://www.facebook.com/kauppakeskuskaari

Osallistu arvontaan ja voita shoppailurahaa valitsemaasi Kaaren liikkeeseen BlackFridayksi!

Osallistu arvontaan ja voita 100 € shoppailurahaa Kaaren liikkeeseen BlackFridayksi. Arvonta suoritetaan kaikkien osallistuneiden kesken keskiviikkona 27.11. klo 15. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Arvomme 3 kpl:tta 100 €:n lahjakortteja haluttuun Kaaren liikkeeseen.

 

Arvonta on nyt suoritettu ja voittajiin on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.
Tilaa Kaaren uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla tulevista tapahtumista ja arvonnoista. >>
https://www.kauppakeskuskaari.fi/uutiskirje/

 

Tiesitkö, että Black Friday on rantautunut Suomeen Yhdysvalloista. Black Friday on alun perin lähtöisin kivijalkaliikkeistä ja rantautunut myöhemmin vasta verkkokauppoihin. Black Friday tarjoukset eivät rajoitu enää vain kodin elektroniikkaan, kuten televisioihin, puhelimiin ja tietokoneisiin, vaan kyseinen ostospäivä on otettu käyttöön myös muodin, pukeutumisen, kauneuden, ravintoloiden ja palveluidenkin parissa. Navigoi itsesi kohteeseen Kannelmäki ja tee parhaat Helsingin Black Friday löydöt!