Sijainti, kulkuyhteydet & pysäköintimahdollisuudet

Kauppakeskus Kaari sijaitsee Helsingin Kannelmäessä, Suomen vilkkaimmin liikennöityjen tieosuuksien, Kehä I:n ja Hämeenlinnanväylän risteyskohdassa.

Kauppakeskus Kaari
Kantelettarentie 1
00420 Helsinki

Katso sijaintimme kartalta »

Näin saavut Kaareen autolla

Nouse Kehä I:ltä Kannelmäen liittymästä ja seuraa Kannelmäen ja Kaaren opasteita.

Nouse Hämeenlinnanväylältä Kehä I:n rampista länteen ja sen jälkeen ensimmäisestä liittymästä Kannelmäkeen, jonka jälkeen näet jo Kaaren.

Auton pysäköinti maksuttomalle parkkipaikalle

Kaari on omalla autolla liikkuvan unelmakohde. Kaaressa on runsaasti tilaa pysäköimiseen, yhteensä jopa 1700 autolle. Pysäköintipaikat sijaitsevat kolmella eri paikoitusalueella: pihalla, hallissa sekä kattotasanteella. Parkkihallissa on selkeät opasteet, joten löydät helposti ja nopeasti haluamallesi paikalle.

Meillä on pysäköintialue vähäpäästöisille autoille ja viisi sähköauton latauspistettä lähellä liukutasojen sisäänkäyntiä. Sähköautonlatauspisteissä on ohjeet tolppien toiminnasta. Lisäksi paikkoja löytyy moottoripyörille sekä tietenkin invapaikat lähellä sisäänkäyntiä. Kaaressa on tarjolla myös leveämpiä perhepaikkoja, jotta lastenvaunujen ja ostoskärryjen kanssa olisi helpompaa kulkea autolle ja takaisin. Perhepaikat sijaitsevat sisäänkäyntiaulojen läheisyydessä.

Pysäköintiaika parkkihallissamme on korkeintaan viisi tuntia. Meillä et tarvitse parkkikiekkoa, vaan parkkiruudun yläpuolella vilkkuva punainen valo kertoo pysäköintiajan ylityksestä. Pysäköinnin valvonnasta vastaa kaupungin pysäköinninvalvonta kiinteistön valtuuttamana.

Vinkki arjen helpottamiseksi: ostosreissun yhteydessä voit pesettää autosi kätevästi Carwash-autopesulassa -1. kerroksessa.

Näin saavut Kaareen polkupyörällä

Kaaren ympärillä on hyvä pyörätieverkosto. Meillä on katettu polkupyöräparkki lännenpuoleisella sisäänkäynnillä sekä pyörätelineitä muilla sisäänkäynneillä.

Julkinen liikenne Kaareen

Bussilla

Kantelettarentie: 41, 43, 56.
Kehä I: 54, 554, 554K
Hämeenlinnanväylä: 411, 415, 415N, 421, 431, 431N, 435, 436, 436N, 436K, 455, 456, 457, 465, 480, 485, 486.
Laulukuja: Lähilinja 31, 32, 36.

Matkakortin voit ladata Prisman infossa sekä R-kioskilla. Tarkista kätevin reitti Reittioppaasta

Junalla

Lähijunat P ja I, Kannelmäen tai Pohjois-Haagan asemalta matkaa Kaareen n. 1 km.

Kaaren oma taksitolppa

Laulukujan puoleisen oven läheisyydestä löydät Kaaren oman taksitolpan (Laulukuja 3). Tolpalla olevan taksin tavoitat numerosta 0100 6297. Taksin voi tilata Helsingin taksikeskuksesta numerosta 0100 0700.

Jos saavut taksilla Kaareen, kätevimmin jäät taksista pois Laulukujan puoleiselle taksitolpalle. Takseille on myös varattu parkkihallista sisäänkäynnin läheisyydestä parkkipaikka, jotta suurempienkin ostosten teko onnistuisi helposti.

 

Ylös