Sijainti, kulkuyhteydet ja huoltoliikenne

Kauppakeskus Kaari sijaitsee Helsingin Kannelmäessä, Suomen vilkkaimmin liikennöityjen tieosuuksien, Kehä I:n ja Hämeenlinnanväylän risteyskohdassa.

Kauppakeskus Kaari
Kantelettarentie 1
00420 Helsinki

Katso sijaintimme kartalta »

Näin saavut Kaareen autolla

Nouse Kehä I:ltä Kannelmäen liittymästä ja seuraa Kannelmäen ja Kaaren opasteita.

Nouse Hämeenlinnanväylältä Kehä I:n rampista länteen ja sen jälkeen ensimmäisestä liittymästä Kannelmäkeen, jonka jälkeen näet jo Kaaren.

Pysäköinnistä voit lukea lisää täältä.

Näin saavut Kaareen polkupyörällä

Kaaren ympärillä on hyvä pyörätieverkosto. Meillä on katettu polkupyöräparkki lännenpuoleisella sisäänkäynnillä sekä pyörätelineitä muilla sisäänkäynneillä.

Julkinen liikenne Kaareen

Bussilla

Tarkista kätevin reitti Reittioppaasta

Matkakortin voit ladata Prisman infossa sekä R-kioskilla.

Junalla

Lähijunat P ja I, Kannelmäen tai Pohjois-Haagan asemalta matkaa Kaareen n. 1 km.

Kaaren oma taksitolppa

Huom! Kaaren taksitolppa siirtynyt väliaikaisesti tien varteen nykyiseltä paikalta katsottuna kohti Kehä 1:sta, ABC kylmäasemaa vastapäätä. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Kaaren oma taksitolppa on Kantelettarentien puolella, Kaaren pääovien edustalla.

Jos saavut taksilla Kaareen, kätevimmin jäät taksista pois Kantelettarentien puoleiselle taksitolpalle. Takseille on myös varattu parkkihallista sisäänkäynnin läheisyydestä parkkipaikka, jotta suurempienkin ostosten teko onnistuisi helposti.

Huom! Kaaren invataksien pysähdyspaikka muuttaa 2.8. hetkellisesti toiselle puolelle taloa, itäpäätyyn. Väliaikaisen pysäkin löydät heti apteekin viereisen uloskäynnin vierestä.

Inva-taksit operoivat Kaaren edustalla sijaitsevan R-kioskin edestä.

 

Huoltoliikenne ja tavarantoimitus

Kaaressa on kolme huoltotaskua: A, B ja C. Näihin ajetaan Laulukujan kautta. A ja B huoltotaskut ovat Kaaren erikoisliikkeiden käytössä, huoltotasku C on Gigantin ja Jyskin käytössä.

Näiden lisäksi löytyy kaksi lastauslaituria: D ja E. Näihin ajetaan Kantelettarentien kautta. Lastauslaituri D on Prisman käytössä ja E puolestaan Tokmannin.

 

Ylös