Kevään 2017 aikana remontoimme ja rakensimme Kaaresta sopivampaa ostospaikkaa asiakkaillemme. Avarsimme tiloja ja helpotimme kulkua toiseen kerrokseen uusilla liukuportailla.

Viimeistelimme uusia alakattoja led-valaisimilla ja asensimme seiniin vaaleat puupaneelit vanhojen, tummasävyisten laattojen tilalle.

Viihtyisyyttä lisäämään rakennettiin myös upeat viherseinät, joita tuli kauppakeskukseemme kaiken kaikkiaan kolme: suurin niistä sijoittuu uusien liukuportaiden viereen, Kantelettarentien pääsisäänkäynnin läheisyyteen.

Lapsiperheiden viihtyvyyteen on panostettu erityisesti 2. kerroksessa tuomalla lisää leikkipaikkoja lapsille. Voit myös viettää aikaa tai levähtää ostostenteon välissä uusissa lounge-tiloissamme, jotka rakennamme ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen. Lataamossa voi hengähtää hetken ja samalla ladata mobiililaitteen akut täyteen.

3. kerroksen tila on otettu hyötykäyttöön rakentamalla sinne Etätyötila Konttori opiskelijat ja etätyöskentelijät huomioiden. Konttori onkin ollut kovassa suosiossa ja etätyöpisteiden määrää on kasvatettu sekä rakennettu ryhmätöille oma puoli 3. kerrokseen.

 

 

Uudistuksemme myötä liike- ja palveluvalikoimamme on täydentynyt uusilla yrityksillä, jotka palvelevat asiakkaitamme entistä paremmin ja monipuolisemmin.

Stadium, Click Shoes, Hankkija, Robert's Coffee, Jungle Juice Bar, Pingviini Jäätelökahvila, La Chica, Katsastuskontti ja PakuKympillä.fi.

Kaaren kehittäminen paremmin palvelevammaksi kauppakeskukseksi on jatkuvaa työtä. Haluamme kuunnella herkällä korvalla asiakkaidemme ja liikkeittemme toiveita Kaarta koskien. Tehdään yhdessä #ParempiKaari!

 


 

Kiinnostuitko Kaaresta?
Ole yhteydessä minuun ja käydään läpi mitä yhteistyömahdollisuuksia meillä on tarjota. T: Sanna