Rakennamme uusia syitä shoppailla

 

Keväällä 2017 remontoimme Kaaresta paremman ostospaikan asiakkaillemme.

Remonttiin käytettiin noin 6 miljoona euroa. Rakensimme kahdet uudet liukuportaat helpottamaan kulkua 2. kerrokseen. Viihtyisyyttä lisättiin upeilla viherseinillä, joita tuli kauppakeskukseemme kaiken kaikkiaan kolme: suurin niistä sijoittuu uusien liukuportaiden viereen, Kantelettarentien pääsisäänkäynnin läheisyyteen.

Lapsiperheiden viihtyvyyteen on panostettu erityisesti 2. kerroksessa, jossa on nyt upea, asiakkaiden toiveiden mukaan uusittu, leikkihuone. Voit myös viettää aikaa tai levähtää ostostenteon välissä1. ja 2. kerroksen lounge-tiloissamme. Lataamoksi kutsutussa tilassa voi hengähtää hetken ja samalla ladata mobiililaitteen akut täyteen.

3. kerroksen tila on otettu hyötykäyttöön rakentamalla sinne Etätyötila Konttori opiskelijat ja etätyöskentelijät huomioiden. Konttori onkin ollut kovassa suosiossa ja etätyöpisteiden määrää on kasvatettu sekä rakennettu ryhmätöille oma puoli 3. kerrokseen.

 

Uudistuksemme myötä liike- ja palveluvalikoimamme on täydentynyt uusilla yrityksillä, jotka palvelevat asiakkaitamme entistä paremmin ja monipuolisemmin.

Uusi ravintolamaailma aukeaa elokuussa 2019

Kylä-ravintoloiden tilalle avattava valoisa keidas on täydellinen valinta lounastreffeille tai pieneen palauttavaan hengähdyshetkeen shoppailun lomassa. Uuteen ravintolamaailmaamme avataan useamman ravintolatoimijan kokonaisuus, joista jokainen varmasti löytää mieleisensä.

 

Kaaren kehittäminen paremmin palvelevammaksi kauppakeskukseksi on jatkuvaa työtä. Haluamme kuunnella herkällä korvalla asiakkaidemme ja liikkeittemme toiveita Kaarta koskien. Tehdään yhdessä #ParempiKaari!

 


 

Kiinnostuitko Kaaresta?
Ole yhteydessä minuun ja käydään läpi mitä yhteistyömahdollisuuksia meillä on tarjota. T: Sanna