Kaaren parkkihallissa ja kattoparkissa on Aimo Park puomiton pysäköintijärjestelmä, joka perustuu automaattiseen rekisterikilven kameratunnistukseen sisään- ja ulosajon yhteydessä. Ajaessasi pysäköintitiloihin autosi rekisterikilpi kuvataan järjestelmään ja pysäköintisi alkaa. Voit seurata pysäköintiaikaa Taskuparkki-sovelluksen tai verkkosovelluksen (taskuparkki.fi) kautta tai tarkistaa pysäköintiajan lähtiessäsi maksuautomaatilla rekisterinumeron perusteella. 

Voit pysäköidä parkkihallissa ja kattoparkissa veloituksetta 3 h. Jos pysäköit alle ilmaisen ajan, voit ajaa hallista ulos käymättä maksuautomaatin kautta.

Varmistathan ennen lähtöäsi, jos olet viipynyt yli 3 tuntia, että pysäköintisi on maksettu. Voit maksaa pysäköintisi syöttämällä rekisterinumerosi maksuautomaattiin tai Taskuparkki-mobiili tai -nettisovelluksella (taskuparkki.fi). Jos pysäköintiä ei ole maksettu edellä mainituilla tavoilla, Aimo Park lähettää sinulle jälkikäteen paperilaskun, johon tulee 5 euron laskutuslisä.


Pihaparkki toimii pikaparkkina. Siinä voit pysäköidä veloituksetta 1 h ajan, käytäthän pihaparkissa parkkikiekkoa. Pysäköintiä valvoo pysäköinninvalvojat.


Kaaren parkkihallissa ja kattoparkissa voit pysäköidä veloituksetta 3 h, jonka jälkeen hinta on 0,50€ per alkava 30 min.

Pikaparkissa Kaaren etupihalla voit pysäköidä 1 tunnin veloituksetta. Käytäthän täällä parkkikiekkoa.


Voit maksaa pysäköinnin maksuautomaatillarekisterinumeron perusteella tai Taskuparkki-mobiili tai -nettisovelluksella (taskuparkki.fi). Jos pysäköintiä ei makseta, Aimo Park lähettää jälkikäteen paperilaskun 5 euron laskutuslisällä. Maksuautomaatteihin ja Taskuparkki-sovellukseen käy yleisimmät pankki- ja luottokortit maksuvälineeksi. 


Pysäköintijärjestelmä perustuu automaattiseen rekisterikilven kameratunnistukseen, tämän vuoksi kamera kuvaa auton rekisterikilven sisään- ja ulosajaessasi. 


Voit rekisteröidä niin monta autoa kuin haluat Taskuparkki –sovellukseen.


Saat kuitin pysäköintimaksuautomaatista, kun maksat pysäköintisi ja syötät sähköpostiosoitteesi. Taskuparkki-sovelluksella maksaessa saat aina kuitin maksullisesta pysäköinnistä sähköpostiisi jolla olet kirjautuneena. Mikäli et ottanut kuittia talteen, tai olet sen hävittänyt, olethan ystävällinen ja otat yhteyttä Aimo Parkin asiakaspalveluun: info@aimopark.fi


Voit maksaa pysäköinnin Taskuparkki-mobiili- tai nettisovelluksella (taskuparkki.fi). Helpoimmillaan pysäköinti sujuu siten, ettei sinun tarvitse kuin saapua ja poistua pysäköintialueelta: autosi tunnistetaan automaattisesti rekisterinumeron perusteella ja maksu hoituu suoraan sovelluksen kautta.  


Jos käy niin ikävästi, että järjestelmä ei tunnista lainkaan lähtiessänne rekisteritunnustanne, Aimo Park selvittää vian mahdollisimman pikaisesti ja päätämme pysäköinnin jälkikäteen manuaalisesti.