Tärkeää tietoa kauppakeskuspalveluistamme, jotta käyntisi sujuu mahdollisimman mukavasti

WC & Inva-WC

WC-tilat löytyvät 1. kerroksesta Prisman sisäänkäynnin ja pääoven läheisyydestä, 2. kerroksesta Luhta Brand Storea vastapäätä sekä lapsiparkin vierestä.

Otto-käteisautomaatit, laskunmaksuautomaatti sekä TalletusOtto

Otto-käteisautomaatit sijaitsevat Kantelettarentien sisäänkäynnin ulkopuolella, kauppakeskuksen keskellä sijaitsevien liukuportaiden alla sekä Prisman läheisyydessä.

Keskellä sijaitsevien liukuportaiden alta löytyy myös TalletusOtto, joka mahdollistaa euroseteleiden ja kolikoiden tallettamisen heti korttiin liitetylle tilille.

Lisäksi Kaaressa on Nordean laskujenmaksuautomaatti, joka sijaitsee S-Pankkia vastapäätä.

Pullonpalautus

Pullonpalautuspiste sijaitsee 1. kerroksessa Mustin ja Mirrin ja Prisman infopisteen välissä. Pullonpalautus on avoinna Prisman aukiolojen mukaisesti.

Esteetön kulku liikuntarajoitteisille

Kauppakeskus Kaaressa on huomioitu liikuntarajoitteiset tekemällä kulusta esteetöntä. Pysäköintihallin invapysäköintipaikat helpottavat asiointia kauppakeskuksessa. Parkkihallista on esteetön kulku kerroksiin hisseillä.

Inva-WC:n löydät 1. kerroksesta Prisman sisäänkäynnin ja pääoven läheisyydestä, 2. kerroksesta Luhta Brand Storea vastapäätä sekä lapsiparkin vierestä.

Kaaresta löydät neljä pyörätuolia lainausta varten. Tuolit sijaitsevat parkkihallin tuulikaapeissa. Tuoleja ei voi valitettavasti varata etukäteen.

Säilytyslokerot

Ylimääräiset tavarat voit jättää ostosten ajaksi jättää säilytyslokeroihin. Maksuttomat säilytyslokerot löytyvät Prisman sisäänkäynnin läheisyydestä. Säilytyslokerot ovat tarkoitettu lyhytaikaiseen säilytykseen.

Postipalvelut (Pakettiautomaatti ja postin jättölaatikot)

Postin pakettiautomaatti on helppo tapa lähettää ja vastaanottaa paketteja. Voit noutaa paketit ostosreissullasi, kun olet saanut tekstiviesti-ilmoituksen paketin saapumisesta. Pakettiautomaatin löydät -1. kerroksesta parkkihallin aulasta, jossa kännykkähuolto Mobila Electronics sijaitsee.

Lähtevän postin 1. ja 2. luokan kirjelaatikot löytyvät Kaaren pääoven ulkopuolelta. Postimerkkejä voit ostaa Kaaren Prismasta, R-kioskilta ja Suomalaisesta Kirjakaupasta.

Kierrätyspiste

Kaaren pihalta löytyy HSY:n kierrätyspiste kotitalouksien kierrätysjätteen lajitteluun. Kierrätyspiste sijaitsee ABC huoltoaseman viereisellä pysäköintialueella.

Lapsiparkki & lasten leikkihuoneet

Tervetuloa leikkimään shoppailun lomassa! Kaaren 2. kerroksessa sijaitsee lastenhoito- ja leikkihuone asiakkaiden käyttöä varten. Viihtyisässä lasten leikkihuoneessa on mikro lastenruokien lämmitykseen, hoitopöytä ja paljon puuhailtavaa. Huoneeseen mahtuu telmimään 12 lasta kerrallaan. Lasten mittojen mukaan rakennettu WC löytyy lasten leikkihuoneen sisältä.

Lasten leikkitilan aukioloajat:

MA–PE 9.30—19.30
LA 9.30—17.30
SU 11.30—17.30

Lasten leikkihuoneessa on maksuton lapsiparkki 3—7-vuotiaille joka tiistai klo 15-19 ja lauantaisin klo 10—16. Lapsen voi jättää leikkimään tunnin ajaksi. Lapsiparkin hoidosta vastaa KidsFactory.

Kaaren inva-WC:t on varustettu vaipanvaihtotasoin ja lasten leikkihuoneen yhteydessä oleva inva-WC on varustettu potalla.

Kännykän latauspiste

Loppuiko puhelimesta virta? Kännykän voi jättää lukittuun kännykän latauspisteeseen ostoksilla käynnin ajaksi. Latauspisteen löydät 3. kerroksesta etätyötila Konttorista.

Pyöräilijät

Kaareen pääsisäänkäynnin, Laulukujan sisäänkäynnin sekä itäisen sisäänkäynnin läheisyydestä löytyy pyörätelineitä asiakaskäyttöön.

Pääsisäänkäynnin telineiden yhteydestä löydät myös sähkökäyttöisen ilmapumpun, jolla täytät pyörän kumit ostosreissun yhteydessä kätevästi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita Kaareen yleisiin tiloihin. Liikkeillä on omia käytäntöjä lemmikkien vierailuista, esimerkiksi Faunatar sekä Musti ja Mirri -myymälöihin ovat lemmikit tervetulleita, mutta elintarvikkeita myyvään Prismaan ei voi lemmikin kanssa valitettavasti mennä.

Kaaren etupihalle etuoven oikealta puolelta löydät myös lemmikkiparkin. Lemmikkiparkki toimii euron kolikkopantilla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WiFi (Kaari Wlan-verkko)

Kauppakeskuksen käytävillä on käytössä nopea ja maksuton Kaari Wlan-verkko. Tämä langaton verkkoyhteys on tarkoitettu asiakkaiden käyttöön ja voit käyttää sitä rajattomasti shoppailun lomassa.

Liity Kaaren langattomaan verkkoon jo sisäänkäynnin lähellä. Klikkaamalla osoitteeseen kauppakeskuskaari.fi löydät edut ja kampanjat nopeasti ja kätevästi. Voit surffailla Kaaressa ja liittää vaikkapa kuvia sosiaaliseen mediaan.

Kaaren oma taksitolppa

Laulukujan puoleiselta ovelta löydät Kaaren oman taksitolpan (Laulukuja 3). Tolpalla olevan taksin tavoitat numerosta 0100 6297. Taksin voi tilata Helsingin taksikeskuksesta numerosta 0100 0700.

Ostoskärryt aikuisille ja lapsille

Ostoskärryt löydät etupihalta, parkkihallista sekä kattoparkista. Kärry toimii 50 sentin ja euron kolikoilla tai kärrypoletilla.

Prisman ostoskärryvalikoimasta löytyy käteviä kärryjä vauvan istuimella varustettuna ja kärryjä joihin hieman isommat voivat mennä huristelemaan autolla, jotta ostoksilla käynti sujuisi mahdollisimman mukavasti.

 

Ylös