Tärkeää tietoa kauppakeskuspalveluistamme, jotta käyntisi sujuu mahdollisimman mukavasti

 

Infopiste

Kauppakeskuksen infopiste sijaitsee Prisman infopisteessä. Infopisteessä voit kysellä löytötavaroista, antaa palautetta ja tiedustella kauppakeskuksen palveluista, liikkeistä ja aukioloajoista. Kaaren infopiste on avoinna ma-la klo 7-21, sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 9-19. Yhteyttä voit ottaa myös puhelimitse 010 766 8000 (puhelun hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min).

WC & Inva-WC 

WC-tilat löytyvät 1. kerroksesta Prisman sisäänkäynnin ja pääoven läheisyydestä sekä ravintolamaailma Kaaren Kulmasta. 2. kerroksesta löytyvät wc:t Stadiumin, Clas Ohlsonin sekä lasten leikkihuoneen vierestä (Lindexin kulmalta). Clas Ohlsonin viereisissä wc-tiloissa ei ole inva-wc:tä.

Otto-käteisautomaatit sekä TalletusOtto

Otto-käteisautomaatit sijaitsevat Kantelettarentien sisäänkäynnin ulkopuolella sekä kauppakeskuksen keskellä sijaitsevien liukuportaiden alla.

Keskellä sijaitsevien liukuportaiden alta löytyy myös TalletusOtto, joka mahdollistaa euroseteleiden ja kolikoiden tallettamisen heti korttiin liitetylle tilille.

Pullonpalautus

Pullonpalautuspiste sijaitsee 1. kerroksessa Mustin ja Mirrin ja Prisman infopisteen välissä. Pullonpalautus on avoinna Prisman aukiolojen mukaisesti.

Esteetön kulku liikuntarajoitteisille

Kauppakeskus Kaaressa on huomioitu liikuntarajoitteiset tekemällä kulusta esteetöntä. Pysäköintihallin invapysäköintipaikat helpottavat asiointia kauppakeskuksessa. Parkkihallista on esteetön kulku kerroksiin hisseillä.

Inva-WC:n löydät 1. kerroksesta Prisman sisäänkäynnin ja pääoven läheisyydestä, Kaaren Kulma -ravintomaailmasta sekä 2. kerroksesta Stadiumin vierestä että lapsiparkin vierestä, Lindexin kulmalta.

Kaaresta löydät neljä pyörätuolia lainausta varten. Tuolit sijaitsevat parkkihallin tuulikaapeissa. Tuoleja ei voi valitettavasti varata etukäteen.

Säilytyslokerot

Ylimääräiset tavarat voit jättää ostosten ajaksi Prisman säilytyslokeroihin. Maksuttomat säilytyslokerot löytyvät Prisman sisäänkäynnin läheisyydestä. Säilytyslokerot ovat tarkoitettu lyhytaikaiseen säilytykseen.

Postipalvelut (Pakettiautomaatti ja Postin kirjelaatikot)

Postin pakettiautomaatti on helppo tapa lähettää ja vastaanottaa paketteja. Voit noutaa paketit ostosreissullasi, kun olet saanut tekstiviesti-ilmoituksen paketin saapumisesta. Pakettiautomaatin löydät -1. kerroksesta parkkihallin Kannelaulasta, jossa myös Puhelinhuolto sijaitsee.

Lähtevän postin 1. ja 2. luokan kirjelaatikot löytyvät Kaaren pääoven ulkopuolelta. Postimerkkejä voit ostaa Kaaren Prismasta, R-kioskilta ja Suomalaisesta Kirjakaupasta.

Pakettiautomaatit: Pakettipiste ja Budbee

Pakettipiste on pakettiautomaatti, joka tuo arkeesi nopeutta, joustavuutta ja helppoutta niin pakettien lähettämiseen kuin vastaanottamiseen. Pakettipisteen automaatista voit noutaa Matkahuollon, PostNordin sekä DHL Expressin paketit Pakettipisteen pakettien lisäksi. Lisää tietoa täältäPakettiautomaatin löydät Laulukujan uloskäynnin vierestä, Kaaren Kulma -ravintolamaailman läheisyydestä. Paketit on mahdollista noutaa arkisin 7-21, lauantaisin klo 7-21 ja sunnuntaisin klo 7-21.

 

Budbee Box on  täysin fossiilivapaa ja älykäs toimituspalvelu, jossa pakettisi toimitetaan valitsemaasi Budbeen pakettiautomaattiin. Saat tilauksen saavuttua koodin, jolla saat noudettua paketin sinulle sopivana aikana. Kaaren Budbee Box löytyy 2. kerroksesta, Finnfoto Galleriaa vastapäätä. Paketit on mahdollista noutaa arkisin klo 7-21, lauantaisin klo 7-20 ja sunnuntaisin klo 7-19.

Agora-pakettiautomaatti löytyy Kaaren etupihalta. R-kioskin edessä sijiatseva pakettiautomaatti on käytettävissä 24/7. Agora mahdollistaa pakettien lähettämisen ja vastaanottamisen kätevästi. Myös lääke- tai ruokatilausten noutaminen on mahdollista automaatin lämpötilan kontrolloimisen vuoksi.

 

 

Kierrätys

Kaaresta löydät useita eri mahdollisuuksia kierrättämiseen.

Kaaren pihalta löytyy RINKI-ekopiste kotitalouksien kierrätysjätteen lajitteluun. Kierrätyspiste sijaitsee ABC-huoltoaseman vieressä. Tässä pisteessä kerätään lasia, paperia, muovia, kartonkia, pienmetallia ja vaatteita. Kierrätyspisteen ylläpidosta ja huollosta vastaa Suomen pakkauskierrätys RINKI Oy. Kierrätyspisteasioissa palautetta voi laittaa suoraan RINGILLE täältä.

1. kerroksessa Laulukujan uloskäynnin vierestä löytyy UFF:n kaikkien aikojen ensimmäiset sisäkeräyslaatikot. Voit lahjoittaa UFF:lle käyttökelpoisia vaatteita, kodintekstiilejä, asusteita, laukkuja, kenkiä ja leluja. Pakkaathan lahjoituksesi suljettuun muovipussiin, se on paras tapa suojata tekstiilit lialta ja kosteudelta.

Voit jättää vaatteesi myös -1. kerroksen Kannelaulaan Emmyn vaatekeräyspisteeseen. Emmyn toiminnan perustana on antaa käytetyille merkkivaatteille uusi elämä mahdollisimman helposti. Asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin toimittaa vaatteet. Emmy hoitaa kaiken muun työn: vaatteen tietojen syöttämisen, hinnoittelun, kuvaamisen, varastoinnin, myynnin ja tilausten postituksen. Lue lisää Emmystä täältä.

-1. kerroksesta Kannelaulasta Emmyn vaatekeräyspisteen vierestä löytyy myös HSY:n poistotekstiilien keräyspiste. Poistotekstiilien keräykseen kelpaavat kuivat, käyttökelvottomat vaatteet ja kodintekstiilit kuten takit, housut, hameet ja paidat sekä lakanat, pyyhkeet ja pöytäliinat. Tekstiilit tulee pakata muovipusseihin tai -säkkeihin likaantumisen ja kastumisen ehkäisemiseksi. 

Vanhat paristot voit kierrättää niitä myyvissä liikkeissä, näitä ovat esimerkiksi Clas Ohlson, Jysk, Gigantti, Tokmanni ja Prisma.

Tiesitkö, että ainakin Gigantti ja Prisma vastaanottavat myös elektroniikkaa kierrätykseen. Gigantti ottaa elektroniikkaa laajasti kierrätykseen, Prisma pienelektroniikkaa. 

Lasten leikkihuoneet


Tervetuloa leikkimään shoppailun lomassa! Kaaren 2. kerroksessa sijaitsee lastenhoito- ja leikkihuone asiakkaiden käyttöä varten. Viihtyisässä lasten leikkihuoneessa on mikro lastenruokien lämmitykseen, hoitopöytä ja paljon puuhailtavaa. Lasten mittojen mukaan rakennettu WC löytyy lasten leikkihuoneen sisältä.

Lasten leikkitilan aukioloajat:

MA–PE 9.30–19.30
LA–SU 9.30–17.30

Kaaren inva-WC:t on varustettu vaipanvaihtotasoin ja lasten leikkihuoneen yhteydessä oleva inva-WC on varustettu potalla.

Pyöräilijät

Kantelettarentien puolelta eli pääsisäänkäynnin luota löytyy katettu polkupyöräparkki. Tämän lisäksi muilla sisäänkäynneillä (Laulukujalla sekä itäpäädyssä) on pyörätelineitä.

Pääsisäänkäynnin telineiden yhteydestä löydät myös sähkökäyttöisen ilmapumpun, jolla täytät pyörän kumit ostosreissun yhteydessä kätevästi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita Kaareen yleisiin tiloihin. Liikkeillä on omia käytäntöjä lemmikkien vierailuista joten varmistathan onko lemmikki tervetullut myymälään.

Kaaren etupihalle etuoven oikealta puolelta löydät myös lemmikkiparkin. Lemmikkiparkki toimii euron kolikkopantilla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WiFi (Kaari Wlan-verkko)

Kauppakeskuksen käytävillä on käytössä nopea ja maksuton Kaari Wlan-verkko. Tämä langaton verkkoyhteys on tarkoitettu asiakkaiden käyttöön ja voit käyttää sitä rajattomasti shoppailun lomassa.

Liity Kaaren langattomaan verkkoon jo sisäänkäynnin lähellä. Klikkaamalla osoitteeseen kauppakeskuskaari.fi löydät edut ja kampanjat nopeasti ja kätevästi. Voit surffailla Kaaressa ja liittää vaikkapa kuvia sosiaaliseen mediaan.

Kaaren oma taksitolppa

Kaaren oman taksitolpan löydät Kantelettarentien puolelta, Kaaren pääovien edustalta. Taksin voi tilata esimerkiksi Helsingin taksikeskuksesta numerosta 0100 0700 tai Lähitaksin numerosta 0100 7300.

Ostoskärryt aikuisille ja lapsille

Ostoskärryt löydät etupihalta, parkkihallista sekä kattoparkista. Kärry toimii 50 sentin ja euron kolikoilla tai kärrypoletilla.

Prisman ostoskärryvalikoimasta löytyy käteviä kärryjä vauvan istuimella varustettuna ja kärryjä joihin hieman isommat lapset voivat mennä huristelemaan autolla, jotta ostoksilla käynti sujuisi mahdollisimman mukavasti.

Etätyötila Konttori

Kaaren Konttori on kaikille avoin ja maksuton etätyötila kauppakeskuksemme kolmannessa kerroksessa. Tee töitä, opiskele tai lueskele. Konttorin käyttö on maksutonta. Haluamme kannustaa kaikkia Konttorin käyttäjiä myös yhteisöllisyyteen – pidetään yhdessä paikat siisteinä ja korjataan roskat päivän päätteeksi roskakoreihin.

 

 

Konttorista löytyy myös Spacehub, helppo ja yksityinen työtila tapaamisille tai arjen tueksi, kun etätyö ei onnistu kotona. Spacehubissa voit osallistua palavereihin ilman häiriöitä tai huolta tietoturvasta. Äänieristyksen ansiosta työrauha on aina taattu. Spacehub-työtilat ovat ammattimaisia tapaamispaikkoja ja työtiloja, joiden puhtaudesta huolehdimme sinua varten. Voit työskennellä ja järjestää tapaamisen raikkaassa tilassa huoletta, sillä ilma vaihtuu 90 sekunnin välein.
Pöytäpinnat ja ovenkahvat on käsitelty viruksia ja bakteereita tuhoavalla pinnoitteella.

 

Lue lisää Spacehub-työtilasta täältä

 

Tervetuloa Kaaren Konttoriin!

 

 

Ylös